FIRST AVENUE

Zulufish had the wonderful opportunity to work on this fab Barnes project, which the end goal was to achieve a more spacious and relaxing environment. The work was predominantly in the kitchen which they saw as the hub of the house. As the owners loved the original aspects of the home, Zulufish were keen to keep this alive in the renovation, creating a warm, classic design. An upholstered bench with lovely scatter cushions in different textures of light blue was just one way we kept the clients desired look and feel to the space. As well as this we incorporated timeless larder cabinets, shaker doors and ornate pedestal detailing. By using a striking, bright blue on the kitchen island it created a fresh pop of colour which benefits from a neutral surrounding.

Category
Residential